Crazy Sardinian Bootcamp Trip

Crazy Bootcamp trip 

Jaarlijks organiseer ik een sportieve vakantieweek op het mooie Sardinië. Het is een unieke ervaring genieten van zon, zee en sportieve uitdagingen.

Vakantie vieren op een actieve manier, Sardinië ontdekken op de fiets, wandelend door de bergen en yoga op het strand terwijl de zon op komt.

Overnacht in een villa, elke dag vers ontbijt en elke dag een nieuwe sportieve of actieve uitdaging. Het is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie. 

Alles wat je zou willen tijdens een actieve vakantie is er: weg van alledaagse sleur of stress, focus op jezelf, energie van de natuur, jezelf uitdagen zowel mentaal als fysiek. 


Accommodatie

De Crazy Bootcamp Trip vindt plaats in Pula op het paradijselijke Sardinië. Je verblijft in een prachtige accommodatie die je deelt met anderen. De villa ligt op loopafstand van het strand en het gezellige dorpscentrum is op 5 minuten fietsafstand te bereiken. Je deelt de kamer met een ander persoon. Gedeelde badkamers, lounge en chill plekje op de veranda's. Life is good!

Maximaal 11 deelnemers. 

Maaltijden 

Wij verzorgen elke dag een vers en gezond ontbijt en twee avondmaaltijden met lokale producten. Ontbijt en diner worden verzorgd in de villa. De maaltijden zijn gezond en passen bij het trainingsregime. 

Op de andere avonden kan je bijvoorbeeld met de groep naar het lokale dorp om lekker te eten. Er is een verscheidenheid aan restaurants. Natuurlijk geven wij je tips waar je naartoe kunt. Een hapje eten in het dorp geeft je gelijk een goed beeld van het Sardijnse leven.

Trainingen

Het trainingsschema richt zich op twee trainingsessies met de groep per dag. De trainingssessies kunnen plaats vinden in de tuin, op het strand of in de bergen van Sardinië. De sessies vinden plaats in de ochtend en één aan het eind van de middag. We mixen de workouts en activiteiten, verschillende spiergroepen komen aan de beurt en dat maakt dat er voldoende tijd is voor herstel. 

Leuke activiteiten

We zorgen voor veel lol tijdens de training met leuke fitness activiteiten. Denk aan beachvolleybal, beach-tennis en fietsen. We bezoeken een national parks voor een gave hiketocht of we gaan een middag ontspannen op een van de prachtige stranden. 

En uiteraard 

Elke dag voldoende tijd voor jezelf om even naar het strand te gaan, te winkelen of uit te rusten. 


Crazy Sardinian Bootcamp Trip


Trainingsprogramma*

7.30-8.30 uur           Sunrise Yoga sessie 
9.30-10.15 uur         Ontbijt 
10.30-11.45 uur        Bootcamp strand
12.30 uur                 Lunch 
13.30-17.00 uur        Vrije tijd
18.00-19.00 uur       HIIT workout 
20.30 uur                Diner 

* voorbeeld, programma kan afwijken i.v.m. wensen vanuit de deelnemers of weersomstandigenheden.

Crazy Sardinian Bootcamp:

4 -11 Oktober 2020

Inclusief 7 overnachtingen in een luxe villa, transfer van en naar vliegveld Cagliari, 10- 12 verschillende activiteiten, elke dag vers ontbijt, 2 huisgemaakte traditionele sardijnse diners. 

exclusief vlucht

Tarieven: 

Bootcamp trip*           €850 

Bootcamp trip, 1 pers.kamer €950

Vroegboekkorting**     €835 

Duo Bootcamp trip***  €1600


* prijzen per persoon in een gedeelde 2 persoonskamer.
**Vroegboekkorting geldig tot 31 Mei 2020.
*** Boek samen met je sportbuddy of vriend en vriendin. Geniet van een vrienden korting.


Linda

"Hier heb ik geen moment spijt van gehad! Van begin tot het einde heeft Melina alles perfect geregeld en begeleidt."

Marleen 

" Ik heb een prachtig avontuur mogen meemaken, ik heb er vriendschappen aan over gehouden en zou zo weer mee op sportvakantie gaan."

Bernd

"Laat je niet door de term "bootcamp" om de tuin leiden. CSBT is zo veel meer dan dat!
Wat mij erg beviel is dat je niet verplicht bent en ook niet verplicht voelt om aan activiteiten deel te nemen als je daar geen zin in hebt."