Recharge Sunday 

Recharge Sunday 

Revitalize Your Week, Unwind Your Way - Recharge Sunday!


Wat kan je verwachten?


Bij Recharge Sunday kun je verwachten dat je jezelf uitdaagt, geniet van een geweldige tijd, nieuwe sportieve mensen leert kennen, je conditie en algehele kracht verbetert, en bovenal, dat je opgeladen en ontspannen naar huis gaat. Het is een dag vol energie, waar je grenzen verlegt, plezier hebt en waardevolle verbeteringen in je fysieke fitheid zult ervaren, terwijl je ook de kans hebt om te ontspannen en je geest te kalmeren. Het is een uitgebalanceerde mix van uitdaging en ontspanning voor een verfrissende en verkwikkende zondag.


Recharge Sunday biedt een georganiseerde sportieve dag in de buurt van Groningen, op slechts een half uur rijden. Wat staat er op het programma? Een dag vol plezier en uitdaging, waarbij je zelf kunt kiezen op welk niveau je wilt bewegen.

Wie geeft Recharge Sunday?

Melina en Margit, oftewel de M&M's, vormen een dynamisch duo dat elkaar perfect aanvult. Met hun unieke vaardigheden, passie voor sport en complementaire benaderingen, bieden ze een uitgebalanceerde en veelzijdige ervaring tijdens de Recharge Sunday. 
Deze twee trainers brengen verschillende perspectieven en stijlen naar de tafel, waardoor deelnemers een breed scala aan mogelijkheden hebben om hun fitnessdoelen te bereiken. Hun synergie zorgt voor een stimulerende en uitdagende omgeving waarin deelnemers kunnen gedijen.


Hoe ziet Recharge Sunday uit? 

Als je op zoek bent naar een zware en intense training, volg dan de sessie van Melina. Liever een aangepaste aanpak? Dan is de training van Margit perfect voor jou. Ongeacht je keuze, we dagen je uit met lichaamsoefeningen en natuurlijke elementen zoals heuvels en zanderige ondergronden. We sluiten het actieve gedeelte af met een groeps- of duo-uitdaging die jouw grenzen verlegt.

Na een korte pauze, waarbij we een smakelijke snack serveren, is het tijd om te ontspannen en ons lichaam te strekken. Je verlaat de dag heerlijk uitgedaagd en ontspannen, klaar om weer naar huis te gaan met een vernieuwde energie en voldoening na een dag vol sportieve avonturen.

Programma:


Recharge Sunday biedt een ochtend boordevol activiteiten, van 9:30 tot ongeveer 13:00 uur. We beginnen de ochtend met een energieke bootcamp- en hardloopsessie, waarbij we de uitdaging aangaan en ons lichaam activeren. 

Na een intensieve start is er een welverdiende pauze waarbij we genieten van een gezonde snack om weer op te laden.

Vervolgens sluiten we de ochtend af met een heerlijke en ontspannende yogales in de buitenlucht. Deze sessie biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen, je geest te kalmeren en je lichaam te stretchen na de eerdere inspanningen.


De locatie wordt binnen een straal van 30 minuten van de stad Groningen gehouden, dus je kunt genieten van al deze activiteiten te midden van de natuurlijke schoonheid die deze omgeving te bieden heeft."

Prijs :


25 euro per persoon 

maximaal 30 deelnemers


Inclusief:  

Volledig gevuld ochtend programma : 
Bootcamp & Yoga
Gezonde snack


Check voor de data op de kalender.


Ga je mee?