Over Melina.

Van jongs af aan ben ik al een sportieveling.  
Op mijn eerste verjaardag was ik volgens mijn moeder al aan het rennen. 

Toen ik niet wist wat ik wilde gaan studeren zei mijn moeder: 'Waarom ga je niet een sportopleiding volgen?' 'Je bent altijd enthousiast aan het sporten en over sport aan het praten'.

Op het Cios in Heerenveen kwam ik achter dat sporten wel heel leuk was, maar iemand helpen na een zware blessure leek mij ook interessant. 

Na mijn fysiotherapie opleiding kon ik niet direct aan het werk als fysiotherapeut en ben toen met allerlei projecten begonnen; sportmassage, personal training en ik gaf daarnaast veel sportlessen en fitnesstraining.
Alleen wou ik nog meer voldoening uit mijn werk halen door als fysiotherapeut aan de slag te gaan.


Nu een paar jaar later heb ik het zoals ik het wil:
Fysiotherapie bij Fyzigo waar ik wordt uitgedaagd om na te denken welke beweeg- of behandelingswijze bij de persoon past. Het geeft erg veel voldoening om te zien wanneer mensen weer pijnvrij hun activiteiten weer kunnen doen die ze eerder niet of niet zo goed meer konden.

Sportmassage, bootcamp en personal training geven doe ik voornamelijk bij Plaza Sportiva te Groningen. 
Lesgeven, personal training en sportmassage geven is op een hele manier bezig zijn met zorg/ hulp geven. Vaak actiever dan in de fysiotherapie.

Wat echt als geen werk voelt is het organiseren van de actieve vakanties. Het voelt meer alsof ik met vrienden op vakantie ben dan dat ik aan het werk ben. En ik zou het ook niet anders willen!

Naast al deze leuke dingen wil ik voor mijzelf ook sportieve uitdagingen aan gaan. Sinds een paar jaar ben ik begonnen met atletiek en mijn ambities zijn om mezelf uit te dagen en dat zich uit in persoonlijke record of medailles kan winnen.  Aan mijn motivatie zal het niet liggen in ieder geval. 

Nu jij nog!